2012. november 2., péntek

Váza őszi köntösben

Sziasztok!

Sajnos a technika mégsem akarta, hogy felkerüljenek a Halloween-es körmök, ezért elnézést kérek. De kompenzálás képen hoztam nektek egy csodás vázát őszi köntösbe bújtatva.


Ugye milyen szép? Ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni. Kezdjük is el. Lássuk a kellékeket.

-faágak
-metszőolló
-erős cérna
-egy szalag
-virágok
-befőttes üveg


 Első lépésben megfelelő méretűre vágjuk a faágakat. Ezután két faágat összekötök, rárakom a befőttes üvegre, majd a cérnával körbetekerem az üveget ezzel oda rögzítve az ágakat. Majd mellé rakok ismét néhány faágat, majd megint körbe tekerem az üveget. Ezt egészen addig folytatom, míg körbe nem érek.












Ha készen vagyunk egy metszőollóval igazíthatunk még a tetején. Hogy ne látszódjon a cérna, kössük át egy szalaggal. Ezután nincs más dolgunk,minthogy öntsünk bele egy kis vizet, majd rakjunk bele néhány virágot. Minél több színt használunk annál szebb lesz a végeredmény.







Ha pedig meguntuk, akkor csak kiszedjük a virágokat, belerakunk egy mécsest és a vázából egy csapásra kaptunk egy szuper gyertyatartót.

Ezzel elérkeztünk a mai bejegyzés végére. Remélem tetszett nektek. Készítsétek el bátran ti is.Nagyon egyszerű, de mégis nagyszerű.

Niko


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése