2012. október 30., kedd

Halloween dekoráció

Sziasztok!

Sajnos akadt egy kis technikai problémám ma, így a tervezett körmös poszt helyett ma egy csokor Halloween dekorációval készültem Nektek. Ezeket nem én készítettem, hanem az interneten találtam őket. Nagyon sok oldalt böngésztem át az elmúlt hetekben és ezek nagyon megtetszettek. Biztos, hogy a bulimig meg fogom még csinálni őket. Forrásokat nem adok meg külön. Egyrészt nagyon sok lenne, másrészt soknak már nem is tudom. Csemegézzetek bátran. Használjátok a sablonokat. Remélem tetszeni fog.

1. Díszítsünk sablonnal

A következő képeken jópofa sablonokkal dobhatjuk fel a lakás egyes részeit és néhány parti kelléket.

Az első képen egyszerűen csak kivágunk néhány előre nyomtatott sablont és rárakjuk a tányérokra. Egyszerű és mégis nagyon látványos.

A második képen szintén egy nagyon egyszerű dekorációt láthatunk. Kinyomtatjuk a sablonokat, kivágjuk, felfűzzük egy damilra és már akaszthatjuk is a lámpára, faágakra vagy akár ajtóra is.
Extrém ajtódísz csak haladóknak.

Most pedig adok Nektek néhány sablont, méretezzétek, nyomtassátok és kezdődhet is a díszítés.

2. Ültetőkártyák/Pohármegjelölők

Ha nagyszabású partit rendezünk, akkor előfordul, hogy a hagyományos színes szívószállal már nem tudjuk megkülönböztetni a poharakat, tányérokat. Nézzük néhány egyszerű ötletet ennek a problémának a megoldására.

Az első megoldásnál egyszerű csipeszre és egy denevér formára van szükség. A fenti sablonban találtok is megfelelő denevért. Kinyomtatjátok, felragasszátok a csipeszre, ráírtok egy nevet és már kész is van. Felcsippentitek a pohár szélére, így biztos nem lesz keveredés.


Itt pedig egyszerűen csak hajtogatni kell egy sablont,majd erre is ráírni a nevet. Ezt inkább tányérok jelölésére lehet használni.

3. Italos üvegek díszítése

A boros üvegeknek adhatunk egy egyszerű lepedő és alkoholos filctoll segítségével egy kis "kísérteties" külsőt. A lepedőt méretre vágjuk, ráhelyezzük az üveg tetejére és egy hajgumival ráerősítjük az üvegre. Ha túl laposnak látjuk a fej részét egy kis lepedővel vagy papír zsebkendővel kitömhetjük. Végül a filctollal rajzolunk neki szemet és szájat.

Vagy feldobhatjuk az üvegeket néhány jópofa címkével. Ezeket egyszerűen kinyomtatjuk és ráragasztjuk a címke helyére.

Vagy akár ötletet meríthetünk a méltán népszerű True Blood sorozatból.

Vagy annak egy átdolgozott változatából.




Ezzel elérkeztünk a mai bejegyzés végéhez. Mint láthatjátok az ötletek tárháza kimeríthetetlen. Néhány nagyon egyszerű ötlettel igazán "kísérteties", hangulatos légkört teremthetünk a Halloween-i bulinkon.

Remélem találtatok kedvetekre való ötletet. Tartsatok velem holnap is, amikor is ha a technika is úgy akarja felkerül a mára készített körmös poszt. Megéri visszanézni, mert igazi "borzongató" körmöket készítek Nektek.

Niko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése